Ginger Taffy - Rottweiler Kennel
Ginger Taffy
Rottweiler Kennel

Discussion

Bojová plemena

Author: Renča - www.odlabskehostrazce.cz
Date: 25. 02. 2010 13:27:55
chita-postoj.jpg

Stačí se podívat do Rakouska, tam už to taky vylepšili. Obávám se, že to dlouho trvat nebude a budem to tu mít také. Němci to omezení a zkoušky a bůh ví co všechno ještě mají už několik let.

Date: 28. 01. 2010 22:15:32
wb_pb154442-6.jpg

Akim je teda nádhernej!!! Stejně jsou rottweileři úchvatní, co? Ty jejich hlavy, hrudníky, svalnatá těla, to je prostě nádhera!!! :-)
Jojo, letí to... :-(

Date: 28. 01. 2010 22:13:03
wb_pb154442-5.jpg

A kde ta petice skončila? Já se obávám, že stačí nový útok/dva a máme tady další rádoby opatření, líbivá pro lidi, kteří nemají vlastní zkušenost a názor, a tak bez přemýšlení přijmou výkřiky těch, co jsou slyšet. Letos třeba budou volby, zavedení "průkazu" na "bojová plemena", povolení je chovat a vlastnit, to vše jsou populistické a velmi snadné postoje... No, snad bude klid a lidi dostanou rozum, ale obávám se, že je to jen mé velmi idealistické přání...

Author: Dáša - www.bohemiacolbri.cz
Date: 27. 01. 2010 20:03:22
akim.jpg

Je to vážně dlouho, ani mi to nepřišlo, ale vzpomínám jak jsem akci spojila s návštěvou mého odchovance z vrhu A, byl to malinký medvídek a letos mu bude 10 let:(,strašně to letí.

Date: 27. 01. 2010 16:33:06
wb_pb154442-4.jpg

Hm, to je už opravdu dlouhá doba, ale je vidět, že je to stále živý problém a je třeba být ve střehu - kdyby se začalo dít něco vážnějšího, tak abychom se my majitelé na nějakou akci zmohli... :-)

Date: 27. 01. 2010 09:36:52
img_0080-1.jpg

Zdravím Vás, pro "jeden metr psí petice" jsem musela zapátrat ve vyhledávačích - asi mi paměť už tolik neslouží :-D a s hrůzou jsem zjistila, že tato hrůzoakce proběhla už v roce 2001- tady malá připomínka: http://harry.ichotebor.cz/harry/harry31/peticepsi.htm
Díky bohu to tehdy dopadlo rozumně, ale máte pravdu - jak dlouho bude trvat než se zase objeví nějaký podobný Kořistka :(
Děkuji za pochvalu webíku, ale je to zatím ve vývojové fázi - naše malá škodilka (Kurtíkem) nám zabere spoustu času - snad už bude brzy obleva a podaří se nám jej zaměstnat nějakou prací (jinou než zkoumáním lidského obydlí zoubky :-D )
Ať se s feňulkami daří.

Date: 27. 01. 2010 07:28:26
wb_pb154442-3.jpg

Dobrý den, děkuji za reakci :-) Můžu se zeptat, kdy byla ta petice? Je škoda, že to jen tak vyšumělo, ale kdyby se někdy tyto snahy zopakovaly, bylo by dobré obrátit se přímo na TV Nova :-) Řešení určitě spočívá v tom, co píšete ("osvěta" veřejnosti), ale nevzdávala bych i snahu bránit se proti tomu zkreslenému označení, protože nemusí až tak dlouho trvat a na dotyčná plemena bude nějaké povolení skutečně potřeba, nechci to přivolávat.
PS: Hezká fotka, je to jak naše dvě holky vedle sebe :-) I web máte moc pěkný.

Date: 26. 01. 2010 10:36:30
img_0080.jpg

Zdravím Vás, tato pomyslná nálepka vadí asi všem milovníkům a vlastníkům plemen jako jsou rtw, stafordi, pidbulteriéři a jim podobným. S peticí už tu jedna zkušenost je a bohužel bez velké odezvy veřejnosti (pokud mi paměť slouží byl to "jeden metr psí petice" v době, kdy naši politikové za velkého úsilí vymysleli zákon o chovu "bojových plemen" fuj ještě teď se mi z toho ježí vlasy...) Dalším důvodem proč se tato plemena u veřejnosti zapsala jako "bojová", je i obrovský podíl médií (zejména tv nova) která tato plemena za "bojová" neustále označuje :( Já osobně vidím jako cestu pořádat co nejvíce akcí pro veřejnost, aby se jako pozorovatel mohla účastnit psí zábavy a poznala, že dobře cvičený pes "bojovým" zdaleka není.

Date: 22. 01. 2010 16:07:33
wb_pb154442.jpg

Vadí vám tato "nálepka"? Mně osobně velmi a myslím, že je na čase se ozvat, např. sepsat petici ;-) Jaký je váš názor?

Reaction

Your name:
www:
E-mail:
Text:
Photo:
Antispam: enter the total of the numbers four and five (enter the number)
Copyright © 2009 - 2012 www.gingertaffy.com, all rights reserved, created by: j-soft.cz